la Salamandre - Baillestavy Frankrijk :
Het dorp|De accomodatie|De streek|De route

Routebeschrijving

Hoe komt je in Baillestavy


Vanuit Spanje:
Via de Tolweg / Péage, A9/ E15. Na de grens neem afslag 42, Perpignan; Marche Saint Charles/ D900. Volg de borden richting o.a. Prades, Andorra la Vella. N116
Zie verder : Rijdt naar de plaats Vinça.

Vanuit het noorden:
Neem de Tolweg / Péage tot Perpignan Nord, afslag 41, ga hier de tolweg af. Volg de borden richting Perpignan Centre N9, dit is een Nationale weg D900. Vlak voor de binnenkomst van Perpignan, rijdt jover de brug en direct hierna rechtsaf richting o.a. Prades, Andorra la Vella, N116.

Rijdt naar de plaats Vinça (ong. 35 km) Dit dorp ligt aan de linkerkant van de weg. Rechts hiervan is een groot stuwmeer. Sla hier linksaf. Bij de 1ste rotonde, neem de 3de afslag, richting Joch, Valmanya en Baillestavy (D13). Volg de borden en neem bij de laatste rotonde (3de), de 2de afslag richting Joch, Valmanya en Baillestavy. Je rijdt nu het dorpje Vinça weer uit.

Bij de rotonde (4de) sla hier rechtsaf. Rijdt door tot de eerste 3-sprong/ T-splitsing: sla hier linksaf richting Baillestavy / Valmanya (overigens staat dit goed aangegeven op de bewegwijzering). Houdt rechts aan. Rijdt nu de bergen in ongeveer 13 km.

Tijdens de rit naar Baillestavy is het mogelijk dat er beperkt bereik is voor een mobiele telefoon. In het dorp zelf is er weer bereik.

Rijdt door het dorpje Baillestavy langs het dorpsplein vervolgens de brug over tot de eerste afslag rechts (net na borden einde Baillestavy) neem hier scherpe bocht naar rechts. Rijdt nu het hoger gelegen dorp in van Baillestavy in, richting de kerk.
De weg is smal maar breed genoeg, langs de telefooncel links en aan de rechterkant een groene balustrade. Je rijdt tot aan de eerste scherpe bocht naar links richting de kerk (aan de rechterkant staat een paal met diverse schotels). Rijdt hier naar boven, aan de rechterkant staat het witte huis van la Salamandre.

Goede Reis


Algemene reisinformatie:

U vindt hier verschillende reismogelijkheden die u naar Baillestavy brengen.

Home |  PDF/Print |  Contact |  Colofon |  Index |  Sitemap