la Salamandre - Baillestavy Frankrijk :

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage : behandeling van 2 uur

“De aanraking van een voelende hand kan als een bliksemflits in het duister de mens verlichten” zei eens een groot meester.

Een ayurvedische massage is zeer bijzondere ervaring. De helende kracht van liefdevolle aanraking verricht wonderen. Met behulp van onze handen (die in de yoga gezien worden als de werktuigen van het hart) volgen we de natuurlijke lijnen van het lichaam. Daarbij worden waargenomen spanningen niet zoals in westerse massages naar het hart, maar naar buiten toe afgevoerd.
Het ervaren van meer rust en ruimte zijn een gevolg hiervan.
De helende werking zien we ook terug in de positieve effecten die de massage heeft op het lichamelijke en emotioneel welbevinden. Zo stimuleert zij o.a. belangrijke processen als de bloed- en lymfestroom, de opname van zuurstof en voedingsstoffen, de doorbloeding, en de uitscheiding van gifstoffen, en heeft ze een stress verminderende werking doordat zij een diep ontspannend effect heeft op het zenuwgestel (vooral door de speciale rug- en hoofdmassage).
Daarnaast werkt de massage ook in op de subtielere energieën van de mens, zoals die zich in en om het lichaam bevinden in de energiebanen (nadi’s) en de chakra's. Je zult gaan ervaren hoe de energie aan het stromen wordt gebracht, waardoor het zelfherstellend vermogen geactiveerd wordt en blokkades en verstoringen makkelijker oplossen.

Wat kost een Ayurvedische massage?
Een volledige lichaamsmassage: waar de voorkant en achterkant van het lichaam wordt behandeld. Verder het hoofd, de nek en schouders en rug. Ook de voorzijde en achter zijde van de benen en beide voeten

kosten € 50,00
 

Home |  PDF/Print |  Contact |  Colofon |  Index |  Sitemap